Krombacher Pils

Krombacher Pils Németország No.1. prémium sörmárkája

Németország No.1. prémium márkája, melyet évi 5 millió hektoliteres mennyiségben gurítanak le torkukon a német sörivók és a világ 48 országának fogyasztói. A Krombacher Sörgyárat 1803-ban megalapító család a mai napig független maradt a sörpiacot eluraló multinacionális gondolkodástól, gyártási hatékonyságot minden szempont fölé helyező szemlélettől.
A Krombacher márkát felfedezhetjük a legnagyobb sportesemények szponzoraként, így Németország egyik "nagykövetének" is gyakran nevezik. Kis forgalmú kávéházakban és házibulikon is élvezhető a frissen csapolt sör Pils és Weizen változata a 11 literes kegből. 2012-ben a sör barna és lager változata is forgalomba került Magyarországon.

Krombacher Pils sör adatai

Származási hely: Németország,
Krombacher Pils: alkoholtartalom: 5 %,
Szárazanyag tartalom: 11,2 %, típus: lager,
Forgalmazott kiszerelés: 30 l hordós, 11 l hordós, 0,33 l üveges, 0,5 l dobozos

Krombacher Weiz Alkoholtartalom: 5,3 %,
Szárazanyag tartalom: 12,3 %, típus: búza,
Forgalmazott kiszerelés: 11 l hordós, 0,5 l üveges

Krombacher Dark Alkoholtartalom: 4,7 %,
Szárazanyag tartalom: 11,2 %, típus: barna,
Forgalmazott kiszerelés: 30 l hordós, 0,33 l üveges

Krombacher Hell Alkoholtartalom: 5,0 %,
Szárazanyag tartalom: 11,7 %, típus: lager,
Forgalmazott kiszerelés: 30 l hordós

A Krombacher Pils sör leírása

A pils típusú Krombacher sörök jellegzetes, kesernyés ízüket bőséges Saazer származású komlótartalmuknak köszönhetik. Sok szén–dioxidot tartalmaz, jellemzője a tartós, szép hab a mély aranyszínű italon. Vajkaramellás, meleg kenyérre emlékeztető illat, ami az ízében is ott van, hozzá markáns erő, keserűvel a végén. Klasszikus német búza sörük is népszerű.
A Krombacher söröket jellemző ízvilág meghatározó eleme a különlegesen lágy és alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvíz, mellyel Düsseldorf közelében készítik, természetesen a szigorú 1516. évi német sörtisztasági törvény előírásai szerint.

Krombacher sör csapolása
Krombacher sörkártya
Krombacher sörösüveg
Krombacher sörcsapolás